Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще ме посъветвате за 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: въпросче

оффф
    Първоначално публикувано от Tinoto
    последно? това алфа среща ли е или авто среща?
    Среща на собствениците на Алфа, техни фенове и фенки
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

гуд!
      Скоро четох, че колегата WRC продава неговата белисима, та се притесних - дано не съм бил прав.
      Пожелавам Ви да ставате все повече и ако минавам някой четвъртък през "царския" град ще се обадя да се видим
      Поздрави на феновете утре
      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

малко оспамих

Е да де гледам купувач се е появил та затова
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Алфа 156-а ми е легнала на сърцето, няма такъв интериор просто и отвън е много яка и цената и е добра, обаче на който да кажа че ще си вземам Алфа все чувам – остави ги тези италиански бракми, много се развалят, частите скъпи и т.н.
          Тук общо взето хората които пишат са доволни от колите си, обаче аз искам да питам – има ли нещо вярно за това че много се чупят? А че частите са малко по-скъпи – това е вярно май а?
          Другото което искам да ме посъветвате е каква да си взема – бензин или дизел и кой точно модел е най – добър?

Благодаря на всички които ще ми отговорят.

Comment

Първоначално публикувано от Dragomir
            обаче на който да кажа че ще си вземам Алфа все чувам – остави ги тези италиански бракми, много се развалят, частите скъпи и т.н.
            Това го чух и аз от сто места, ама ако си мисУиш че Ауди или Фолксваген ще ти е по- евтино ЗАБРАВИ, говорим за същия клас де. Иначе не мога да и се нарадвам на возията. Та ако улучиш прилично състояние и си приготвиш париците за първоначално стягане, няма да съжаляваш. А по нашите пътища си иска и пазене и т.н. Иначе нещо станаха много напоследък и малко се дразня. А и не очаквай функционалност на интериора, ама аз това си го знаех предварително. Освен това бензиновите освен НЕВЕРОЯТЕН ЗВУК имат и АПЕТИТ. А за дизела и без чип си тича много добре, поне моят. За конкретни цени на части гледай темата за това. Освен това частите струват много различно в зависимост не само кой е производител но и от кой човек взимаш. Да са живи и здрави приятелите...
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.4JTD
            Mazda CX-5

Comment

Здравейте,
              Капарирах вчера една belezza 156 TS от 99 година със оригиналното libreto току що докарана У BG , Няма нужда да ви казвам че Любовта пламна от пръв поглед.
              След Никулден ще ида да я доплатя и взема. Има малък проблем обаче със скоростите а те са Selespeed. Много се надявам някой от колегите от София да ми даде съвет къде мога да отида да я погледнат за да ми кажат какъв е проблема , Колето си се движи но има проблем със включването на задна скорост. Евентуално някой от вас който се е сблъсквал с този проблем да ме сВетне и колко би струвал подобен ремонт?, а иначе ще имам около 1500 лева екстра за смяна на нормалните консумативи за всеки новозакупен автомобил като масла, филтри, гуми.
              Единственото нещо което ме плаши е тая скоростна кутия.
              Надявам се да ми помогнете с информация и съвети и Ви Благодаря Предварително.

Comment

Ето в тази тема можеш да научиш повече http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=20#post974448 . Обърни се към колегата Dobromirski той ги чатка много
                156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от AlfaSam Покажи съобщение
                  Здравейте,
                  Капарирах вчера една belezza 156 TS от 99 година със оригиналното libreto току що докарана У BG , Няма нужда да ви казвам че Любовта пламна от пръв поглед.
                  След Никулден ще ида да я доплатя и взема. Има малък проблем обаче със скоростите а те са Selespeed. Много се надявам някой от колегите от София да ми даде съвет къде мога да отида да я погледнат за да ми кажат какъв е проблема , Колето си се движи но има проблем със включването на задна скорост. Евентуално някой от вас който се е сблъсквал с този проблем да ме сВетне и колко би струвал подобен ремонт?, а иначе ще имам около 1500 лева екстра за смяна на нормалните консумативи за всеки новозакупен автомобил като масла, филтри, гуми.
                  Единственото нещо което ме плаши е тая скоростна кутия.
                  Надявам се да ми помогнете с информация и съвети и Ви Благодаря Предварително.
                  Прочети това:http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...E5%F1%EF%E8%E4
                  Ето и това:http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...lespeed&page=2
                  Last edited by myato; d.m.y г., 19:40. Основание: допълнение
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                  X