If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гуд!
Скоро четох, че колегата WRC продава неговата белисима, та се притесних - дано не съм бил прав.
Пожелавам Ви да ставате все повече и ако минавам някой четвъртък през "царския" град ще се обадя да се видим
Поздрави на феновете утре
Алфа 156-а ми е легнала на сърцето, няма такъв интериор просто и отвън е много яка и цената и е добра, обаче на който да кажа че ще си вземам Алфа все чувам – остави ги тези италиански бракми, много се развалят, частите скъпи и т.н.
Тук общо взето хората които пишат са доволни от колите си, обаче аз искам да питам – има ли нещо вярно за това че много се чупят? А че частите са малко по-скъпи – това е вярно май а?
Другото което искам да ме посъветвате е каква да си взема – бензин или дизел и кой точно модел е най – добър?
Благодаря на всички които ще ми отговорят.
обаче на който да кажа че ще си вземам Алфа все чувам – остави ги тези италиански бракми, много се развалят, частите скъпи и т.н.
Това го чух и аз от сто места, ама ако си мисУиш че Ауди или Фолксваген ще ти е по- евтино ЗАБРАВИ, говорим за същия клас де. Иначе не мога да и се нарадвам на возията. Та ако улучиш прилично състояние и си приготвиш париците за първоначално стягане, няма да съжаляваш. А по нашите пътища си иска и пазене и т.н. Иначе нещо станаха много напоследък и малко се дразня. А и не очаквай функционалност на интериора, ама аз това си го знаех предварително. Освен това бензиновите освен НЕВЕРОЯТЕН ЗВУК имат и АПЕТИТ. А за дизела и без чип си тича много добре, поне моят. За конкретни цени на части гледай темата за това. Освен това частите струват много различно в зависимост не само кой е производител но и от кой човек взимаш. Да са живи и здрави приятелите...
Здравейте,
Капарирах вчера една belezza 156 TS от 99 година със оригиналното libreto току що докарана У BG , Няма нужда да ви казвам че Любовта пламна от пръв поглед.
След Никулден ще ида да я доплатя и взема. Има малък проблем обаче със скоростите а те са Selespeed. Много се надявам някой от колегите от София да ми даде съвет къде мога да отида да я погледнат за да ми кажат какъв е проблема , Колето си се движи но има проблем със включването на задна скорост. Евентуално някой от вас който се е сблъсквал с този проблем да ме сВетне и колко би струвал подобен ремонт?, а иначе ще имам около 1500 лева екстра за смяна на нормалните консумативи за всеки новозакупен автомобил като масла, филтри, гуми.
Единственото нещо което ме плаши е тая скоростна кутия.
Надявам се да ми помогнете с информация и съвети и Ви Благодаря Предварително.
Здравейте,
Капарирах вчера една belezza 156 TS от 99 година със оригиналното libreto току що докарана У BG , Няма нужда да ви казвам че Любовта пламна от пръв поглед.
След Никулден ще ида да я доплатя и взема. Има малък проблем обаче със скоростите а те са Selespeed. Много се надявам някой от колегите от София да ми даде съвет къде мога да отида да я погледнат за да ми кажат какъв е проблема , Колето си се движи но има проблем със включването на задна скорост. Евентуално някой от вас който се е сблъсквал с този проблем да ме сВетне и колко би струвал подобен ремонт?, а иначе ще имам около 1500 лева екстра за смяна на нормалните консумативи за всеки новозакупен автомобил като масла, филтри, гуми.
Единственото нещо което ме плаши е тая скоростна кутия.
Надявам се да ми помогнете с информация и съвети и Ви Благодаря Предварително.
Comment